Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: «26.280 ευχαριστώ στον κόσμο»

ΑΕΚ: «26.280 ευχαριστώ στον κόσμο»

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως πωλήθηκαν συνολικά 26.280 εισιτήρια διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-24, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας.

Η ΑΕΚ για δεύτερη χρονιά θα αγωνίζεται στην «OPAP Arena», με τους οπαδούς της Ένωσης να κάνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια διαρκείας που τέθηκαν προς πώληση από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως πωλήθηκαν συνολικά 26.280 κάρτες διαρκείας, ένας αριθμός ο οποίος πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και μέσω των δύο διαδικασιών που είχαν παραμείνει διαθέσιμες (τηλεφωνικά και μέσω email), ο τελικός αριθμός καρτών που διατέθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι 26.280!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, η οποία οδήγησε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αποτελούν διαχρονικά τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, εξασφαλίζοντας ότι η OPAP Arena θα είναι και τη φετινή σεζόν η πιο καυτή έδρα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις