Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αλμέιδα: «Ο Ελίασον έχει κάταγμα, το VAR θα έπρεπε να τιμωρήσει τον αντίπαλο του»

ΑΕΚ – Αλμέιδα: «Ο Ελίασον έχει κάταγμα, το VAR θα έπρεπε να τιμωρήσει τον αντίπαλο του»
Intime.gr

Τα νέα για τον τραυματισμό του Νίκλας Ελίασον δεν είναι καλά, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα της ΑΕΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Ο Νίκλας Ελίασον να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο 20′ του Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Τζουγκάνοβιτς.

Στη διεκδίκηση της μπάλας φάνηκε να γυρίζει ο αστράγαλος του Σουηδού ακραίου, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Άμραμπατ. Η φάση προκάλεσε και τις έντονες διαμαρτυρίες του Ματίας Αλμέιδα, κυρίως προς τον 4ο διαιτητή, για το μαρκάρισμα, με το οποίο βγήκε νοκ άουτ ο παίκτης του.

Μάλιστα, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε μετά το 1-1 της Ένωσης στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι ο Ελίασον έχει υποστεί κάταγμα και ανέφερε ότι το VAR θα έπρεπε να τιμωρήσει τον αντίπαλό του!

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ο τραυματισμός του Ελίασον. Μου έκανε εντύπωση που αντίπαλος συνέχισε να παίζει. Είχαμε τις φάσεις, αυτή τη φορά δεν είχαμε την ακρίβεια που είχαμε τις άλλες φορές, αλλά η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη.

Ο Ελίασον έχει κάταγμα. Τον τραυμάτισαν, αν υπήρχε VAR έπρεπε να τιμωρηθεί ο αντίπαλος».

Φυσικά, μιλάμε για μια πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ελίασον. Η επίσημη ενημέρωση θα έρθει μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων του παίκτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις