Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αλμπάνης και Χατζισαφί δεν έβγαλαν την προπόνηση

ΑΕΚ: Αλμπάνης και Χατζισαφί δεν έβγαλαν την προπόνηση
Intime.gr

Η… δουλειά των παικτών της ΑΕΚ στην Ολλανδία συνεχίστηκε την Πέμπτη (14.07.2022) με διπλή προπόνηση, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει τους Χρήστο Αλμπάνη και Εχσάν Χατζισαφί να αποχωρούν με πρόβλημα από το απογευματινό πρόγραμμα.

Ο Χρήστης Αλμπάνης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον μηρό και του τοποθετήθηκε πάγος από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Όσον αφοράτον Χατζισαφί, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό λόγω της αυξημένης έντασης της προπόνησης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φαίνεται πως αποχώρησαν προληπτικά, αλλά αναμένεται να υπάρξει και ενημέρωση για την κατάσταση τους.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι και η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Γενς Γιόνσον. Ο Δανός είχε αποχωρήσει από τα μέσα του πρωινού προγράμματος, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αυχένα.

Κρίθηκε λοιπόν ότι δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουν στην «Ένωση» το ενδεχόμενο επιβάρυνσης, γι’ αυτό τον λόγο ο 29χρονος μέσος δεν πήγε καν στο προπονητικό και έμεινε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή και αναλόγως θα φανεί το πότε θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις