Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Νεντελτσιάρου, βλέπει Βράνιες

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Νεντελτσιάρου, βλέπει Βράνιες

Παίκτης της Κροτόνε είναι κι επίσημα ο Νεντελτσιάρου. Η ΑΕΚ και η ιταλική ομάδα ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ρουμάνου αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Η Ένωση κατάφερε να κάνει ένα σπουδαίο deal, μιας και είναι πιθανό να πάρει ένα ποσό που φτάνει το 1.7 εκατομμύρια ευρώ.

Το σίγουρο ποσό είναι 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και μπόνους το οποίο είναι 500 χιλ. ευρώ και θα μπει στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων» εφόσον η Κροτόνε πάρει την άνοδο για τη Seria A.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην ιταλική Κροτόνε. Ευχόμαστε στον διεθνή Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ΑΕΚ για τον Ρουμάνο τον οποίο απέκτησε με περίπου 500.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από την Ούφα.

 

Η ΑΕΚ βγαίνει πλέον στην αγορά για την απόκτηση ενός βασικού κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το όνομα που παίζει και πάλι δυνατά για την Ένωση είναι αυτό του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Άντερλεχτ.

Αν μείνει ελεύθερος, τότε η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση του Βόσνιου αμυντικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις