Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανατροπή με Εντσάμ – Ζητάει χρήματα για να τον παραχωρήσει η Σέλτικ

ΑΕΚ: Ανατροπή με Εντσάμ – Ζητάει χρήματα για να τον παραχωρήσει η Σέλτικ
ΦΩΤΟ Reuters

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, αφού μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον παίκτη, η Σέλτικ φαίνεται πως αλλάζει στάση και ζητάει χρηματικό ποσό για να τον παραχωρήσει. 

Η ΑΕΚ δεδομένα είχε ως πρώτο στόχο τον Ολιβιέ Εντσάμ για την θέση του αμυντικού χαφ, ο παίκτης θέλει να παίξει για την Ένωση, με την οποία τα έχει βρει σε όλα, αλλά η στάση της Σέλτικ «μπλόκαρε» το θέμα και χθες (27/6), μετά από αρκετές ημέρες υπομονής η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της. 

Οι Κέλτες όμως, που αρχικά ακούστηκε ότι σκοπεύουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο το Εντσάμ, φαίνεται ότι θέλουν τελικά να… ξεφορτωθούν τον παίκτη και σήμερα (28/6) αλλάζουν δραματικά τη στάση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σκωτία, ζητώντας πλέον χρήματα, ώστε να αφήσουν τον παίκτη -του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022- να μετεγγραφεί στην ΑΕΚ. 

«Η μετακίνηση του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ φαίνεται πως ακυρώνεται. Αναφορές από την Ελλάδα κάνουν λόγο για απόσυρση της ΑΕΚ από την υπόθεση, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη ως ελεύθερο. Πλέον εκτιμάται πως η Σέλτικ επιζητά κάποιο αντίτιμο για να παραχωρήσει τον παίχτη στην ΑΕΚ, ενώ απομένουν 12 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του.Ο Εντσάμ θυμίζουμε ότι πήγε στη Μαρσέιγ δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά όλα πήγαν στραβά από την αρχή, με τον Βίλας Μπόας να παραιτείται γιατί δεν τον ήθελε. Ο 25χρονος έκανε ελάχιστες εμφανίσεις με τους “Μασσαλούς” στη Ligue 1 και τώρα το μέλλον του… ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί» αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Record.

Πλέον μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα, αφού σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» έχει στο συρτάρι της δύο εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, παρά μόνο πως πρόκειται για έναν ελεύθερο μέσο με κασέ στα 600.000 ευρώ και έναν ακόμη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και κοστολογείται στο 1 εκατ. ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις