Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ανδρέας Δημάτος: «Γελοίος οποίος ειρωνεύεται τους ανθρώπους μας που ταλαιπωρούνται»

ΑΕΚ – Ανδρέας Δημάτος: «Γελοίος οποίος ειρωνεύεται τους ανθρώπους μας που ταλαιπωρούνται»

Η ΑΕΚ πέρασε… δύσκολες στιγμές, λόγο της κακοκαιρίας που «χτύπησε» τη χώρα και ο διευθυντής επικοινωνίας των «Κιτρινόμαυρων», Ανδρέας Δημάτος, εξέφρασε την ενόχληση του με κάποιους που έκαναν χιούμορ με την κατάσταση που βίωσαν οι παίκτες και τα μέλη της Ένωσης.

Ποδοσφαιριστές και άνθρωποι του τεχνικού τιμ της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ (ανάμεσα τους και ο προπονητής, Αργύρης Γιαννίκης) ταλαιπωρήθηκαν τη Δευτέρα από τον χιονιά (σ.σ. άλλοι… ξέμειναν στο προπονητικό στα Σπάτα και άλλοι βρήκαν καταφύγιο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, χωρις να έχουν δωμάτιο).

Ο Ανδρέας Δημάτος, με ανάρτησή του στο Facebook, εμφανίστηκε ενοχλημένος για ορισμένους που έκαναν χιούμορ με την κατάσταση που βίωσαν οι παίκτες και τα μέλη της ομάδας.

«Πρέπει να είναι πολύ γελοίος όποιος ειρωνεύεται ανθρώπους, που διανυκτερεύουν σε ένα προπονητικό κέντρο χωρίς ρεύμα, (η άλλη τους επιλογή θα ήταν να κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Αττική Οδό) ή όσους αφού εγκλωβίστηκαν κοντά στις πέντε ώρες στην Αττική Οδό, παράτησαν τα αυτοκίνητα τους για να βρουν -περπατώντας μέσα στο χιόνι- μια καρέκλα σε ένα λόμπι ξενοδοχείου…», ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις