Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανοιχτό ακόμα για Ελίασον και Εντσάμ

ΑΕΚ: Ανοιχτό ακόμα για Ελίασον και Εντσάμ
ΦΩΤΟ Youtube

Στην ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμα την περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ, Νίκλας Ελίασον, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχουν  παρουσιαστεί, ενώ όσο ο Ολιβιέ Έντσάμ μένει ελεύθερος δεν αποκλείεται τίποτα.

Αν και η ΑΕΚ απέκτησε τον Νορντίν Αμραμπάτ για τη θέση του εξτρέμ, δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια να κάνει δικός της τον Νίκλας Ελίασον. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (24/8) η «Ώρα των Σπορ» η Ένωση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο, πιέζοντας όσο μπορεί την Νιμ να πει το «ναι» για την παραχώρηση του παίκτη. Θυμίζουμε ότι η γαλλική ομάδα έχει απαντήσει δύο φορές αρνητικά στην ΑΕΚ, σε προτάσεις για δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ζητά 2,5 εκατ. ευρώ άμεσα για τον παραχωρήσει, αλλά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σουηδός δεν θέλει να αγωνιστεί στην 2η κατηγορία, ίσως αναγκάσει την Νιμ να δει διαφορετικά την υπόθεση.

Από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι επαφές για χαφ, με την περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ να μην έχει εγκαταλειφθεί, αφού όσο ο Γάλλος παραμένει ελεύθερος, υπάρχει πάντα η πιθανότητα επαναπροσέγγισής του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις