Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Απεγκλωβίστηκαν τα μέλη της ομάδας από τα Σπάτα

ΑΕΚ: Απεγκλωβίστηκαν τα μέλη της ομάδας από τα Σπάτα
Intime.gr

Τελείωσε η ταλαιπωρία των ανθρώπων της ΑΕΚ που… ξέμειναν στα Σπάτα, λόγω της απίστευτης κακοκαιρία. Τι έγινε με όσους έφτασαν σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού.

Το πρωινό της Τρίτης (25.01.2022) έφερε… ανακούφιση σε όσα μέλη της ΑΕΚ χρειάστηκε να διανυκτερεύσουν στα Σπάτα, αφού εγκλωβίστηκαν από τον χιονιά.

Συνολικά δέκα μέλη του σταφ της Ένωσης, μεταξύ τους ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης δεν κατάφεραν να φύγουν από το προπονητικό κέντρο.

Από νωρίς το πρωί, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων της. Η διαδικασία έγινε πολύ προσεκτικά, καθώς οι δρόμοι είναι παγωμένοι.

Θυμίζουμε ότι κάποια άλλα μέλη της ΑΕΚ -μεταξύ τους και ποδοσφαιριστές- πρόλαβαν να φύγουν από τα Σπάτα, αλλά αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητά τους στην απροσπέλαστη Αττική Οδό και βρήκαν… καταφύγιο σε ξενοδοχείο, περπατώντας μάλιστα αρκετή απόσταση.

Στο ξενοδοχείο, όμως, όμως δεν υπήρχαν δωμάτια κι έτσι το… ξενύχτησαν σε καρέκλες! Κι αυτοί είναι σε διαδικασία επιστροφής στις οικίες τους. Η προπόνηση της Τρίτης ματαιώθηκε και υπάρχει ρεπό, ενώ αυτή της Τετάρτης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού.

Οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν αυτή τη στιγμή στην… άκρη το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Μπροστά τους, πλέον, υπάρχει το ματς της Κυριακής με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (17:15).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις