Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Απόφαση ευθύνης η αναβολή των πλέι οφ! Η ζωή είναι πάνω από το ποδόσφαιρο”

ΑΕΚ: “Απόφαση ευθύνης η αναβολή των πλέι οφ! Η ζωή είναι πάνω από το ποδόσφαιρο”

Η ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία επικροτεί την απόφαση να αναβληθούν τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Superleague.

Τα πλέι οφ της Superleague αναβλήθηκαν λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, με ομόφωνη απόφαση των ομάδων στο Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής και η ΠΑΕ ΑΕK εξέδωσε ανακοίνωση επικροτώντας αυτή τη στάση.

“Δεν πρόκειται για ευχάριστη εξέλιξη αλλά για επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης αφού το ποδόσφαιρο όσο όμορφο και σημαντικό είναι στη ζωή και την καθημερινότητά μας δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή!” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League η απόφαση αναστολής, μέχρι νεωτέρας, των Play Off/ PlayOut.

Σίγουρα δεν πρόκειται για ευχάριστη εξέλιξη αλλά για επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης αφού το ποδόσφαιρο όσο όμορφο και σημαντικό είναι στη ζωή και την καθημερινότητά μας δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους σε απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρχών προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και την πατρίδα μας συνεισφέροντας με την ατομική μας ευθύνη στον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας COVID-19.

Δίνουμε χωρίς πανικό αλλά με υπευθυνότητα και αυτόν τον αγώνα προκειμένου όσο το δυνατόν πιο σύντομα να μπορέσουμε και πάλι να απολαύσουμε το κοινωνικό αγαθό του ποδοσφαίρου!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις