Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αραούχο: Η Ένωση εντείνει το «πρέσινγκ»

ΑΕΚ – Αραούχο: Η Ένωση εντείνει το «πρέσινγκ»
Intime.gr

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει πίσω στην ομάδα τον Σέρχιο Αραούχο και συνεχίζει τις σχετικές επαφές, για να πετύχει τον στόχο της.

Η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ είναι ένας από τους στόχους που έχουν τεθεί στους “κιτρινόμαυρους”, για τη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η Ένωση συνεχίζει να είναι σε… ανοικτή γραμμή με τον παίκτη, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από τη «διάθεση» της Λας Πάλμας.

Click4more: ΑΕΚ: Εξετάσεις και ανακοινώσεις για Στάνκοβιτς

Ο 29χρονος επιθετικός είναι θετικός για την επιστροφή του στο… ΟΑΚΑ και στην ουσία οι συζητήσεις γίνονται με την ισπανική ομάδα, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή». Αν και στους «κιτρινόμαυρους» δεν υπάρχει βιασύνη, αφού στο ρόστερ βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, παρόλα αυτά εδώ και αρκετές ημέρες οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας φαίνεται πως έχουν ενταθεί.

Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να κλείσει τα… αμυντικά της κενά, μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς. Παράλληλα όμως θέλει να «τελειώσει» θετικά και το θέμα και του Αραούχο (έχει… σύμμαχο τον Αργεντινό, ενώ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις παικτών για την επίθεση).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις