Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αργύρης Γιαννίκης: «Γνωρίζω τι ευθύνη έχω, είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο»

ΑΕΚ – Αργύρης Γιαννίκης: «Γνωρίζω τι ευθύνη έχω, είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο»
Intime.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης στο ΑΕΚ TV, λίγη ώρα έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Αργύρης Γιαννίκης αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να πετύχει με την ΑΕΚ, στο αγωνιστικό του πλάνο, αλλά και στα χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου που επιθυμεί να παρουσιάσει.

Για τη νέα αυτή πρόκληση στην προπονητική του καριέρα: “Ευχαριστώ τον κ. Μελισσανίδη και όλα τα στελέχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και του τιμ μου. Σίγουρα είναι τεράστια πρόκληση. Γνωρίζω τι ευθύνη έχω, αλλά είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, για τίτλους και για καλό ποδόσφαιρο”.

Για το εάν είναι ρίσκο για την ΑΕΚ, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη: “Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ φιλόδοξος προπονητής. Πιστεύω ότι έχω πάρα πολλά να δώσω στην ΑΕΚ και χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχω την ευκαιρία να το κάνω”.

Για τους στόχους που θέτει, αναλαμβάνοντας μια ομάδα τον Οκτώβριο, με το ρόστερ που έχει ήδη: “Ο στόχος είναι να εμπιστευτούμε ένα πλάνο, να γίνουμε μια ομάδα που θα πιστεύει πάντα, ότι μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα και τη νίκη. Αυτοί είναι οι άμεσοι στόχοι. Να γίνουμε ομάδα και να πιστέψουμε σε ένα πλάνο.”

Για το τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ: “Τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι μια ταχύτατη ανάπτυξη παιχνιδιού, άμεσο πρέσινγκ χάνοντας την μπάλα, να είμαστε δυναμικοί στο πρέσινγκ. Αυτό θέλει κάποια δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος, ότι γρήγορα θα έχουμε την ανάλογη εικόνα.”

Τέλος, σαν υπόσχεση προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης είπε: “Πάρα μα πάρα πολύ δουλειά”.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα επεσήμανε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις