Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άρης: Αποστολή με επιστροφές και προβλήματα για την Ένωση

ΑΕΚ – Άρης: Αποστολή με επιστροφές και προβλήματα για την Ένωση

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (7/2).

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Μάνταλος, Τσιντώτας, Λάτσι και Μιτάι.

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γαλανόπουλο, Μπακάκη, Σβάρνα και Σάκχοφ, ενώ  εκτός πλάνων είναι οι Μάρκο Λιβάγια, Εμάνουελ Ινσούα αλλά και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Πλην του Κώστα Γαλανόπουλου, στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Μιχάλης Μπακάκης και Στράτος Σβάρνας, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά και ο Γεβχέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός μέσος, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις