Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άρης: Με σημαντικές απουσίες η αποστολή των «κιτρίνων»

ΑΕΚ – Άρης: Με σημαντικές απουσίες η αποστολή των «κιτρίνων»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην 20η αγωνιστική της Super League 1, αλλά ο Άλαν Πάρντιου έχει να διαχειριστεί μία σειρά από προβλήματα.

Ο προπονητής του Άρη ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, έχοντας εκτός τους Μανού Γκαρθία, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Λουίς Πάλμα, αλλά και τους Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (29/01), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανού Γκαρθία (τραυματίας), Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Λουίς Πάλμα (ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις