Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της Ένωσης ενόψει Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της Ένωσης ενόψει Αστέρα Τρίπολης
Eurokinissi

Προετοιμασία… μετ’ εμποδίων γίνεται στην ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι υποχρεώσεις των διεθνών της ΑΕΚ με τις εθνικές τους ομάδες ολοκληρώνονται και ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τα Σπάτα να… γεμίζουν ξανά, αλλά τα προβλήματα να μην ελαττώνονται.

Πέρα από τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος επέστρεψε χωρίς κάποιο πρόβλημα, στην ΑΕΚ μετράνε… απουσίες. Με θεραπεία συνέχισε για ακόμα μία ημέρα ο Λιβάι Γκαρσία η παρουσία του οποίου στην Τρίπολη θα κριθεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε και ο Ροδόλφο Πισάρο, καθώς ο Μεξικανός επιθετικός ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Στίβεν Τσούμπερ, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι Ρότα, Μάνταλος που αγωνίστηκαν με την Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς υπέστη μυϊκό τραυματισμό και πλέον απομένει η διάγνωση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ για το διάστημα της απουσίας του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις