Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αρχή με το… αριστερό για την Ένωση! Ανέτοιμη στο πρώτο φιλικό [pics]

ΑΕΚ: Αρχή με το… αριστερό για την Ένωση! Ανέτοιμη στο πρώτο φιλικό [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ ήταν εμφανώς ανέτοιμη στον πρώτο φιλικό της αγώνα επί πολωνικού εδάφους και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μίετζ Λέγκνιτσα. “Δεν μπορώ σ’ αυτό το σημείο να έχω απαιτήσεις από τους παίκτες”, τόνισε μετά το ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Χωρίς ιδιαίτερη ενέργεια εξαιτίας και της “σκληρής” προετοιμασίας, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο πρώτο της φιλικό ενόψει της νέας σεζόν και ηττήθηκε με 1-0 από την άσημη Μίετζ Λέγκνιτσα.

Παρότι ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, το 1-0 που πέτυχε ο Κούνιτς με πλασέ στο 31ο λεπτό για την πολωνική ομάδα, έμεινε μέχρι το τέλος.

“Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις και δεν μπορώ σ’ αυτό το σημείο να έχω απαιτήσεις από τους παίκτες. Ξέρω ότι ατομικά έχουν ικανότητες.
Πρέπει να δουλέψουμε στο ομαδικό κομμάτι και στην ενέργεια, που όπως είναι λογικό, αυτή την στιγμή μας λείπει. Ήταν καλό παιχνίδι, γιατί μας άφησε να δούμε τα λάθη μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε τις επόμενες μέρες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό. Μοίρασα τις ενδεκάδες, γιατί ήθελα τα παιδιά να παίξουν από 45 λεπτά”, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η σύνθεση της ΑΕΚ

Α’ ημίχρονο: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιούσης (30’ Μπότος), Μάνταλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια.
Β’ ημίχρονο: Τσιντώτας (65’ Γιαννίκογλου), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις