Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 4-2 ΤΕΛΙΚΟ: Νέα νίκη για την Ένωση

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 4-2 ΤΕΛΙΚΟ: Νέα νίκη για την Ένωση

Η ΑΕΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 4-2 για την 21η αγωνιστική της Super League

Η ΑΕΚ πανηγύρισε νέα εντυπωσιακή νίκη στη Super League. Η Ένωση επικράτησε άνετα του Αστέρα Τρίπολης με 4-2, σ’ ένα παιχνίδι που είχε 6 γκολ, όπου τα δύο ήταν αυτογκόλ του Ζουκάνοβιτς και το ένα με πέναλτι σε βάρος της Ένωσης.

Παρακολουθήσατε LIVE το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης από το newsit.gr

 

Η προαναγγελία της Super League για το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

Η ΑΕΚ έχει 16 διαδοχικούς αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς ήττα ανεξάρτητα διοργάνωσης και έδρας. Σε αυτή τη σειρά των αγώνων έχει έντεκα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Τα τρία από τα έξι τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν τελειώσει ισόπαλα, αλλά και τα τρία ήταν στην Αρκαδία.

Το σερί των 16 αγώνων χωρίς ήττα εντός και εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης έχει ξεκινήσει μετά το 2-0 της ομάδας της Αρκαδίας στην έδρα της, την 1η Οκτωβρίου 2017.

Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στα δύο τελευταία της παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς να δεχθεί γκολ, με 2-0 για την περσινή τους αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και με 3-0 στον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος.

Οι πέντε από τις έντεκα νίκες της ΑΕΚ ως γηπεδούχος ήταν με 2-0, ενώ έχει ακόμη τρεις με 2-1. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν έναν πλουραλισμό στα σκορ, ενώ αντίθετα υπάρχει επανάληψη τόσο οι δύο ισοπαλίες – όλες με 2-2, όσο και οι δύο νίκες του Αστέρα Τρίπολης που είναι με 0-1.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, από το 2008-09 μέχρι και το 2010-11, ενώ ο Σιμάνσκι ο μόνος που έχει σκοράρει δύο φορές στην ίδια αναμέτρηση, αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα της ΑΕΚ στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2 στις 20 Φεβρουαρίου 2021.

15 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 25-10

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις