Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ατομικό ο Τάνκοβιτς, δύσκολα με Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Ατομικό ο Τάνκοβιτς, δύσκολα με Αστέρα Τρίπολης
Intime.gr

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται στην ΑΕΚ η συμμετοχή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, στο προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (18/4, 17:15), για την 4η αγωνιστική των play off της Superlegaue.

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (16.04.2021) και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Click4more: AEK – Με φανέλα της Nike στην «Αγιά Σοφιά»

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γαστροκνημία στην χθεσινή προπονηση αλλά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρήη. Ωστόσο, σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες για συμμετοχή κόντρα στους Αρκάδες μειώνονται αισθητά.

Στα.. ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ, οι Λόπες, Αλμπάνης, Βασιλαντωνόπουλος γυμνάστηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του, όπως επίσης και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που αναμένετασι να είναι 100% έτοιμος για τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Γεβχέν Σάκχοφ, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος έκαναν επίσης ειδικό πρόγραμμα. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία ξανά, μετά και την επέμβαση που έκανε στον αστράγαλο.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17:00.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις