Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ατομικό οι Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος!

ΑΕΚ: Ατομικό οι Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος!
ΦΩΤΟ Intime

H ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά εν αναμονή των αποφάσεων για την αναβολή ή όχι των πλέι οφ της Superleague, με τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Τα πλέι οφ της Superleague μπορεί να βρίσκονται στον “αέρα” λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, με τη διοργανώτρια αρχή να αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόφασή της σχετικά με το αν θα αναβληθούν, αλλά η ΑΕΚ συνέχισε την προετοιμασία της για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, όπως είναι υποχρεωμένη.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Κώστας Γαλανόπουλος και Φοίβος Μπότος ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Ανεξάρτητα από την απόφαση για τα πλέι οφ οι παίκτες της ΑΕΚ αναμένεται να πάρουν ρεπό την Δευτέρα (16/3) και τότε θα υπάρξει και απολύμανση σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Επίσης, αναμένεται να υπάρξουν συστάσεις στους παίκτες από τον Ιβιτς για αποφυγή ταξιδιών εκτός Ελλάδας καθώς και συμβουλές από το ιατρικό τιμ για το τι ακριβώς πρέπει να προσέχουν και πως να κινούνται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις