Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Αυτή είναι η χρυσή πρόταση στον Ντομαγκόι Βίντα

ΑΕΚ: Αυτή είναι η χρυσή πρόταση στον Ντομαγκόι Βίντα

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στο να κάνει την υπέρβαση και να ντύσει στα “κιτρινόμαυρα” τον Ντομαγκόι Βίντα. Τις επόμενες ώρες, οι άνθρωποι της Ένωσης αναμένεται να μάθουν την οριστική απάντηση του διεθνή Κροάτη στόπερ.

Η ΑΕΚ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή με τον Ντομαγκόι Βίντα, έναν αμυντικό από το πάνω ράφι, ο οποίος είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Αλμέιδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» μαζί με το πριμ υπογραφής δίνουν στον 33χρονο άσο περίπου 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως (!), όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».

Πρόκειται για μία “χρυσή” πρόταση, με την ΑΕΚ να δίνει στον Βίντα το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, ενώ στο deal προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κροάτης αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας κι αν δεν προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση, τότε τις επόμενες ώρες αναμένεται να πει το μεγάλο “ναι” στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Εφόσον ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο η υπόθεση, ο Βίντα θα ενσωματωθεί στην ομάδα από την 1η Αυγούστου, όταν και θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις