Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δανεικός στη Μορεϊρένσε ο Σιμάο – Με τις γνωστές απουσίες η προπόνηση

ΑΕΚ: Δανεικός στη Μορεϊρένσε ο Σιμάο – Με τις γνωστές απουσίες η προπόνηση
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ κατάφερε να «ξεφορτωθεί» -προσωρινά τουλάχιστον- το βαρύ συμβόλαιο του Σιμάο, ο οποίος φεύγει δανεικός για την Μορεϊρένσε. Πρωτοχρονιά στα Σπάτα για τους παίκτες της Ένωσης, με τον Χιμένεθ να μετράει τις γνωστές απουσίες στην προπόνηση.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τόσο την προετοιμασία της για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (3/1), ενώ παράλληλα προχωράει και στην ελάφρυνση του ρόστερ της. Ο Νταβίντ Σιμάο θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν ως δανεικός στην πορτογαλική Μορεϊρένσε, με την Ένωση να βρίσκει τη φόρμουλα να ανασάνει από το βαρύ του συμβόλαιο που φτάνει τις 400.000 ευρώ ετησίως.

Το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022 και είναι άγνωστο ακόμα αν στη συμφωνία με την Μορεϊρένσε μπήκε και οψιόν αγοράς του από τους Πορτογάλους. Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει στο επόμενο διάστημα και σε δανεισμούς άλλων παικτών, όπως του Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, για τον οποίο η Ζελέσνιτσαρ είχε εκφράσει ενδιαφέρον, και του Πέταρ Καρακλάιτς, ο οποίος ψάχνεται για να πάει δανεικός ως το τέλος της σεζόν σε σερβικό σύλλογο.

Στα της πρωτοχρονιάτικης προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε όλους του τους παίκτες να προπονούνται κανονικά και χωρίς προβλήματα, με εξαίρεση φυσικά τους Παουλίνιο και Σιμάνσκι που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Αύριο στις 17:30 το απόγευμα η Ένωση θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακός και ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το μεγάλο ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις