Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δεν τίθεται θέμα Καλτσίδη, δυσαρέσκεια Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Δεν τίθεται θέμα Καλτσίδη, δυσαρέσκεια Μελισσανίδη
ΦΩΤΟ Intime

Κανένα ζήτημα εμπλοκής του Φιλάρετου Καλτσίδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες. Ωστόσο την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται δυσαρεστημένος με το κλίμα στην ομάδα το τελευταίο διάστημα και σκέφτεται ακόμα και την αποχώρησή του.

Καμία βάση δεν έχει το σενάριο που θέλει τον Φιλάρετο Καλτσίδη να ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης,  έχει μεν φιλικές σχέσεις με τον ανηψιό του κ. Καλτσίδη, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωρίζεται με τον ίδιο, αλλά πέραν τούτου δεν προκύπτει τίποτε άλλο. 

Ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με αντιδράσεις μερίδας των οπαδών και το κακό κλίμα στην ομάδα αυτή την περίοδο, παρά το γεγονός ότι η τρίτη του εμπλοκή στα διοικητικά της ΑΕΚ έχει συνδυαστεί με τη επιστροφή της ομάδας από τις χαμηλότερες κατηγορίες, την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου και την δρομολόγηση της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης. Φυσικά ρόλο σε οποιαδήποτε απόφασή του κ. Μελισσανίδη θα παίξει το ζήτημα του υπό κατασκευή γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς», καθώς σε κάθε περίπτωση θέλει να διασφαλίσει πως το έργο θα ολοκληρωθεί κανονικά και η ομάδα θα μπει στο νέο της σπίτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις