Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Εισήγηση απαλλαγής του Μελισσανίδη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

ΑΕΚ: Εισήγηση απαλλαγής του Μελισσανίδη από την Επιτροπή Δεοντολογίας
ΦΩΤΟ Intime

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εισηγήθηκε απαλλαγή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για την υπόθεση της φερόμενης εμπλοκής της Ένωσης στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, μετά από καταγγελία σωματείου που είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Απρίλιο.

Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης της ΑΕΚ, σχετικά με καταγγελλόμενη εμπλοκή της Ένωσης στις εκλογές στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και της Ένωσης ποδοσφαίρου Σάλας ολοκληρώθηκε σήμερα (22/6) με τον ερευνητή κ. Ανδρέα Αθανασίου να προτείνει την πλήρη απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη για ηθική αυτουργία, ενώ ταυτόχρονα εισηγείται την αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η αρχική εισήγηση για τον ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήταν ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους η εισήγηση του κ. Αθανασίου είναι:

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ

Για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας Νίκο Αυλωνίτη: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Για τους κ. Δανιήλ, μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαίας και κ. Ντάσιο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις