Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ελίασον: «Τρομεροί οι οπαδοί μας – Είναι απίστευτο να παίζει σε αυτή την ατμόσφαιρα»

ΑΕΚ – Ελίασον: «Τρομεροί οι οπαδοί μας – Είναι απίστευτο να παίζει σε αυτή την ατμόσφαιρα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Νίκλας Ελίασον έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την πορεία του στην ΑΕΚ και ο ίδιος εμφανίστηκε απόλυτα ενθουσιασμένος με όσα ζει στην Ελλάδα με τη νέα του ομάδα.

Σε συνέντευξή του στον «Δικέφαλο» ο Ελίασον αποθέωσε τους οπαδούς για την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena, ενώ σχολίασε και το πρώτο του ματς με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στη δεξιά πλευρά της ΑΕΚ. 

Οι δηλώσεις του Ελίασον

Για την OPAP Arena και του οπαδούς: «Οι οπαδοί μας είναι τρομεροί. Σε κάθε παιχνίδι μας σπρώχνουν προς τη νίκη και είναι απίστευτο να παίζεις μπροστά σε αυτή την ατμόσφαιρα. Σου αφήνουν ένα εξαιρετικό συναίσθημα, ειδικά από τη στιγμή που τους κάνουμε χαρούμενους με τις νίκες. Είναι ένα τρελό συναίσθημα να παίζουμε κάθε βδομάδα μπροστά σε αυτό το κοινό. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και με την ίδια συγκέντρωση αποδεικνύοντας σε κάθε παιχνίδι την ίδια θέληση για νίκες. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Και στο επόμενο ματς που ακολουθεί πρέπει να του δώσουμε την ίδια προσοχή σε κάθε ένα από τα 90 λεπτά για να πάρουμε ακόμα τρεις πόντους».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Η ομάδα διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κάτι που με βοηθάει αρκετά. Προσωπικά μου αρέσει το ίδιο είτε αγωνίζομαι στη δεξιά πλευρά είτε στην αριστερή. Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι καλά σε κάθε ματς που αγωνίζομαι».

Για τη συνεργασία που είχε με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στη δεξιά πλευρά: «Ήταν πολύ καλός στο ντεμπούτο του. Είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την Εθνική Γαλλίας. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είχαμε μια καλή συνεργασία στη δεξιά πλευρά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις