Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ένας χρόνος Μάσιμο Καρέρα εν μέσω κρίσης

ΑΕΚ: Ένας χρόνος Μάσιμο Καρέρα εν μέσω κρίσης

Ο Μάσιμο Καρέρα δέχεται εντονότατη κριτική από μεγάλη μερίδα φίλων της ΑΕΚ, αλλά σήμερα (08.12.2020) κλείνει ένα χρόνο παρουσίας στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

 

«Ενας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος υπέγραψε στις 8 Δεκεμβρίου 2019 συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2021!

 

Μία μέρα αργότερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα και στις 14 Δεκεμβρίου κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στη νίκη επί της Ξάνθης.

 

Με 46 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας σε τρεις διοργανώσεις (26 νίκες, 10 ισοπαλίες, 10 ήττες) ο Ιταλός τεχνικός είναι ο δεύτερος, μετά την επιστροφή στη Super League, μετά τον Μανόλο Χιμένεθ.

 

Οδήγησε πέρυσι την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εφέτος στην επιστροφή της στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης» αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media.

 

Βέβαια, ο Καρέρα θα ήθελε να… ζήσει τη συγκεκριμένη ημέρα υπό διαφορετικές συνθήκες. Η πορεία της ΑΕΚ στους φετινούς ομίλους του Europa League, η αστάθεια που δείχνει (με τραγική εικόνα στην άμυνα) και η ήττα της στον τελικό Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ιταλό τεχνικό.

 

Αν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να στηρίξει τον Καρέρα (δεν έχει χαθεί ο στόχος του πρωταθλήματος) όλα δείχνουν πως τα προσεχή ματς με Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό και Βόλο θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του Ιταλού στην ΑΕΚ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις