Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές! Ανακοινώθηκε ο Βράνιες

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Τη δεύτερη της μετεγγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε η ΑΕΚ με την απόκτηση του Ογκνιέν Βράνιες, που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Λέσκοτ. “Μίλησα με τον κύριο με Μπάγεβιτς πριν πάρω την απόφαση μου”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός αφίχθη στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας 2,5 χρόνων.

Διεθνής με την εθνική Βοσνίας, ο 28χρονος άσος ήρθε στην ΑΕΚ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Τζόλεον Λέσκοτ στο κέντρο της άμυνας. Ο Βράνιες θα έχει στην πλάτη του το νούμερο “4”.

Άξιο αναφοράς, πως ο Βόσνιος αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για Βελιγράδι προκειμένου να θεωρήσει κάποια έγγραφα και θα επιστρέψει στην Αθήνα ανήμερα των Χριστουγέννων. Μάλιστα, έχει ήδη προγραμματιστεί προπόνηση γι’ αυτόν το πρωί της Δευτέρας των Χριστουγέννων.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Βράνιες εξήγησε τους λόγους που τον… έφεραν στην ΑΕΚ, κάνοντας αναφορά και στην παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

 

“Από τη στιγμή που μίλησα με τον κ. Μαϊστόροβιτς ήταν πολύ εύκολο να έρθω στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη και υπάρχει το κίνητρο να διεκδικήσω πολλά πράγματα με την ΑΕΚ” τόνισε αρχικά.

 

Για το αν θα είναι έτοιμος στο πρώτο ματς για το 2017;

“Νομίζω στον πρώτο αγώνα δεν θα είμαι εντελώς έτοιμος”.

Για το που του αρέσει να παίζει; Δεξί μπακ ή στόπερ;

“Πρώτα παίζω στόπερ και μετά δεξί μπακ”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο;

“Έχουμε τον ίδιο σκοπό: Θέλουν επιτυχίες και εγώ και οι φίλαθλοι. Να βγάλουμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Να αγωνιζόμαστε στο μάξιμουμ και με τη δική τους συμπαράσταση να έχουμε στο μέλλον αποτελέσματα”.

Για το αν μίλησε με τον Μπάγεβιτς;

“Επειδή γνωριζόμαστε με τον κ. Μπάγεβιτς, λόγω της Εθνική, μίλησα με τον κ. Μπάγεβιτς και μου εξήγησε πως έχει η κατάσταση”.

 

 Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο αμυντικό Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών.

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1989 στην πόλη Μπάνια Λούκα της τότε ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και νυν της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την παιδική του ηλικία, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα της την τριετία 2006-09.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και οι δανεισμοί του σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς και Σερίφ Τιρασπόλ (2010) και στη συνέχεια βρέθηκε σε Ρωσία (Κουμπάν Κράσνονταρ 2011-12, Αλάνια Βλαντικαφκάζ 2013) Τουρκία (Ελαζιγκσπόρ 2013-14 , Γκαζιάντεπσπορ 2015) και Ισπανία (Σπόρτινγκ Χιχόν 2016). Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη ρωσική Τομ Τομσκ. Είναι εν ενεργεία διεθνής και έχει αγωνιστεί 28 φορές με την Εθνική Ανδρών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε