Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επικοινωνία Κονέ με Νεντελτσιάρου – Μίλησαν για το λόγο που δεν γονάτισε

ΑΕΚ: Επικοινωνία Κονέ με Νεντελτσιάρου – Μίλησαν για το λόγο που δεν γονάτισε

Η κίνηση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου να μην γονατίσει στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ρουμανίας με την Αγγλία, έφερε αντιδράσεις. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ επικοινώνησε με τον αμυντικό των “κιτρινόμαυρων”.

Η ενέργεια του Ιονούτ Νεντελτσεάρου, να μην γονατίσει πριν από την έναρξη του φιλικού Αγγλία – Ρουμανία στο Μίντλεσμπρο, στο πλαίσιο του κινήματος “Black Lives Matter”, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Σε επικοινωνία του με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ, ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός δήλωσε αιφνιδιασμένος από τις αντιδράσεις που προέκυψαν ειδικά στην Ελλάδα και ενημέρωσε ότι θα τοποθετηθεί με προσωπική δήλωσι, όπου θα εξηγεί ότι τα αντιρατσιστικά μηνύματα προς την κοινωνία θα πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατά από το γονάτισμα.

Με άλλα λόγια, ο Νεντελτσιάρου δείχνει ότι δεν τον αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη μορφή διαμαρτυρίας που δεν έχει μετεξελιχθεί σε κάτι πιο δυναμικό εδώ και έναν χρόνο.

Από την πλευρά της ΑΕΚ δείχνουν να είναι σίγουροι για τον παίκτη (γνωρίζουν πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει ρατσιστικές αντιλήψεις και πως συμμετέχει και σε κινήματα με αντιρατσιστική δράση στη Ρουμανία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις