Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Ετοιμάζεται” για Χνιντ – Παραμένει στο… κάδρο ο Βράνιες

ΑΕΚ: “Ετοιμάζεται” για Χνιντ – Παραμένει στο… κάδρο ο Βράνιες

“Ζεστή” παραμένει η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες για την ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Νασίμ Χνιντ.

Μετεγγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, αφού ετοιμάζεται να ενισχυθεί στα στόπερ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον αθλητικό Τύπο, η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να “κλείσει” τον Νασίμ Χνιντ.

Ο 23χρονος διεθνής Τυνήσιος σέντερ μπακ εμφανίζεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του έχει μια οικονομικά διαφορά ύψους 200.000 ευρώ με την πλευρά της ΑΕΚ.

Ο Χνιντ έμεινε την Κυριακή (16.08.202) εκτός αποστολής του αγώνα της Σφαξιέν και δεν αποκλείεται να φτάσει στην Αθήνα ακόμα και σήμερα (17.08.2020).

Ο Ίλια Ίβιτς δούλευε τη συγκεκριμένη περίπτωση παράλληλα με εκείνη του Όγκνιεν Βράνιες. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες για τον Βόσνιο αμυντικό. Η Ένωση και ο παίκτης επιθυμούν να φτάσουν και πάλι σε… γάμο και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του, ακόμα και αν δεν μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις