Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ευχάριστα με Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και αποστολή για τον προημιτελικό Κυπέλλου με Πανσερραϊκό

ΑΕΚ: Ευχάριστα με Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και αποστολή για τον προημιτελικό Κυπέλλου με Πανσερραϊκό
Intime.gr

Μια ημέρα μετά τη συμμετοχή του Νίκλας Ελίασον σε μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονείται για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που είχε κάνει στους κοιλιακούς.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ την Τρίτη (17.01), μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Όπως είναι λογικό, το όνομα του Σέρβου χαφ σε αυτά της αποστολής του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατά τα άλλα, ο Νίκλας Ελίασον έκανε μέρος του προγράμματος. Κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, δεν υπήρξε, ενόψει του προημιτελικού Κυπέλλου.

Όσον αφορά την αποστολή για τον αυριανό αγώνα (18.01 / 17:30) στην “OPAP Arena”, εκτός έμειναν οι Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, ενώ σε αυτή βρίσκεται ο Τζαβέλλας.

Η αποστολή

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις