Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Φευγάτοι» οι Χνιντ και Ντέλετιτς, Στον «αέρα» Ινσούα και Νεντελτσεάρου

ΑΕΚ: «Φευγάτοι» οι Χνιντ και Ντέλετιτς, Στον «αέρα» Ινσούα και Νεντελτσεάρου

Το σχεδιασμό της νέας σεζόν προχωρά ήδη η ΑΕΚ, με πρώτο μέλημα το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ και την τελική απόφαση για το ποιοι συνεχίζουν και ποιοι όχι στην ομάδα.

Ανεξάρτητη με την έλευση του νέου προπονητή είναι η απόφαση της ΑΕΚ για τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Νταβίντ Σιμάο, ο Νασίμ Χνιντ και ο Μίλος Ντέλετιτς δεν υπολογίζονται για την «πρώτη» της νέας σεζόν που θα γίνει γύρω στις 20 Ιουνίου, όποιος κι αν είναι στην τεχνική ηγεσία.

Για τους δύο πρώτους έχει δοθεί οδηγία στους εκπροσώπους τους να βρουν ομάδα, ενώ για τον Ντέλετιτς το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στη Λαμία, με μεταγραφή πλέον. Ο τέταρτος της «παρέας» είναι ο Ντανιέλε Βέρντε, για τον οποίο η Σπέτσια θα καταβάλλει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 600.000 ευρώ, όπως προβλεπόταν από τη συμφωνία δανεισμού, εφόσον εξασφάλιζε την παραμονή της στη Serie A.

Στα υπόλοιπα «μέτωπα» υπάρχουν κάποιες «ενοχλήσεις» για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου, όχι όμως και πρόταση. Αλλά για τον Ρουμάνο, καθώς και για άλλους παίκτες (Νταντσένκο, Ινσούα) θα υπάρξει σίγουρα αξιολόγηση και εισήγηση της νέας τεχνικής ηγεσίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις