Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Φίλα για δεξί μπακ, φόβοι για Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Φίλα για δεξί μπακ, φόβοι για Τσιγκρίνσκι
ΑΠΕ

Βασικός στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της στο δεξί άκρο της αμυντικής της γραμμής εμφανίζεται να είναι ο Κάρολ Φίλα. Νέο μυϊκό πρόβλημα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Η ΑΕΚ «τρέχει» λίγο πριν την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου για να ενισχυθεί, προσπαθώντας να αποκτήσει δεξί μπακ. Ο Κάρολ Φίλα φέρεται να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, μετά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε με την περίπτωση του Όλεγκ Ντατσένκο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του 22χρονου διεθνή Πολωνού (βασικός με τις Ελπίδες της χώρας) για αγορά του, με ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και με τους Πολωνούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Φίλα έχει φέτος 15 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ στην Πολωνία. Στο παρελθόν έχουν επιχειρήσει να τον αποκτήσουν ομάδες από τη Γερμανία, η Σέλτικ και η Σαμπντόρια.

Στην ΑΕΚ δεν «πονοκεφαλιάζουν» μόνο στα μετεγγραφικά, αφού υπάρχει θέμα με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός έχει και πάλι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και υπάρχουν φόβοι για θλάση.

Οι εξετάσεις θα δείξουν αν η ΑΕΚ θα τον στερηθεί εκ νέου για μεγάλο διάστημα. Θυμίζουμε ότι πριν τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ (μπήκε στα τελευταία λεπτά του ματς της Τούμπας), ο Τσιγκρίνσκι είχε μείνει στα «πιτς» για δυο εβδομάδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις