Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Φιλική νίκη στην πρώτη της στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ: Φιλική νίκη στην πρώτη της στα Άνω Λιόσια
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ επικράτησε με 102-81 των London Lions σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Άνω Λιόσια και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Ο Γκρίφιν ήταν ο πρώτος σκόρερ για την Ένωση με 21 πόντους, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Παππάς και Χάρις. Άτυχος στάθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος και αποχώρησε τραυματίας.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Για τη «Βασίλισσα», η παραπάνω ημερομηνία (θα) νοηματοδοτεί την απαρχή της νέας πορείας της. Το ξεκίνημα της νέας εποχής. Στο «Παλάτι» της Οδού Κωνσταντινουπόλεως 59. Στα Άνω Λιόσια.

Τα «Θυρανοίξια» αργούν, καθώς θα τελεστούν στο εγγύς μέλλον, με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, και ενώπιον των πιστών της, όπως αρμόζει σε «Βασίλισσες», και στην αγιοσύνη των καταβολών και των αξιών, που διέπουν το ένδοξο Σωματείο μας. Όμως, ποιος μπορεί να υποτιμήσει την ιστορική στιγμή;

Η «Βασίλισσα» επεβλήθη, λοιπόν, σήμερα στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας της ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με 102-81 (ημ. 51-38) των London Lions,  αλλά το ζητούμενο είναι η ιστορική, έστω ανεπίσημη «πρεμιέρα», στο «Σπίτι» της.

Τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Tα δεκάλεπτα: 24-20, 51-38, 77-62, 102-81.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (Δέδας): Κολόμ 10 (1), Ανγκόλα 19 (2), Φλιώνης 12 (2), Πετρόπουλος 8 (2), Καρλής 1, Σαξιώνης, Βαουλέτ 12, Γέλοβατς 9, Γκρίφιν 21 (3), Φιλιππάκος 6, Μαυροειδής, Μπόγρης 4. Δεν αγωνίστηκαν οι Νίκος Παππάς και Μάνι Χάρις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις