Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Γαλανόπουλος: «Απέδειξες σε όλους ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα»

ΑΕΚ – Γαλανόπουλος: «Απέδειξες σε όλους ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα»
Intime.gr

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε άτυχος, με τον τραυματισμό που υπέστη στο Απόλλων – ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, με την Ένωση να προσπαθεί να τον στηρίξει ψυχολογικά.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του χθεσινού (4/2) αγώνα κυπέλλου, Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ και διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα δεξιάς ωμοπλάτης.

Στον Έλληνα μέσο τοποθετήθηκε νάρθηκας, δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, ωστόσο θα λείψει για περισσότερο από δυο μήνες από την αγωνιστική δράση (δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά στην κανονική σεζόν που ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου).

ΑΕΚ: «Ζημιά» ο Γαλανόπουλος, μένει τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης

Αυτή είναι μια ακόμα άτυχη στιγμή για τον Έλληνα χαφ. Ο Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο τα Χριστούγεννα του 2019 με στόχο να προλάβει τα play off, όμως το πρώτο lockdown πήγε την αποθεραπεία του πολύ πίσω, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα γήπεδα το Νοέμβριο του 2020.

Με μήνυμα της στα social media η ΑΕΚ θέλησε να στηρίξει τον παίκτη της, υπενθυμίζοντας του πως είναι… μαχητής!

«Τα δύσκολα τα έχεις ήδη αφήσει πίσω σου και απέδειξες σε όλους ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Σε περιμένουμε πίσω, Κώστα! Ακόμα πιο δυνατό!», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις