Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Για πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Χατζισαφί γράφουν οι Ιρανοί

ΑΕΚ: Για πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Χατζισαφί γράφουν οι Ιρανοί
Intime.gr

Το συμβόλαιο του Εσχάν Χατζισαφί με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως κινούνται για να ανανεώσουν έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες τους, τη φετινή σεζόν. Τι αναφέρεται για τον Μοχαμαντί.

Πρόταση για επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ φέρεται να έχει στα χέρια του ο Εχσάν Χατζισαφί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα του Ιράν. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο έμπειρος μπακ – χαφ έχει ζητήσει χρόνο για να δώσει την οριστική του απάντηση στην Ένωση.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο ο Χατζισαφί φέρεται να ενδιαφέρει δύο συλλόγους του Ιράν και συγκεκριμένα την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Περσέπολις και στην Έστεγκλαλ. Προτεραιότητα του παίκτη, όμως, φαίνεται πως είναι η παραμονή στην Ευρώπη.

Tην ίδια στιγμή, άλλα ιρανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων του Ιράν και για τον άλλο Ιρανό αριστερό μπακ της Ένωσης, Μιλάντ Μοχαμάντι με την Περσέπολις να είναι πιθανό να είναι μία από αυτές. Ο 29χρονος ακραίος μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2024

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις