Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Γλέντησαν με την ψυχή τους οι «κιτρινόμαυρες» την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ: Γλέντησαν με την ψυχή τους οι «κιτρινόμαυρες» την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
Intime.gr

Οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο στο γήπεδο της Άρτας, όσο και στη συνέχεια.

Αμέσως μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-1 σετ) και την κατάκτηση του ιστορικού Κυπέλλου Ελλάδας, οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ γλέντησαν τη μεγάλη τους επιτυχία.

Το… πάρτι άρχισε στα αποδυτήρια του γηπέδου, συνεχίστηκε στο πούλμαν της ομάδας και ολοκληρώθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στην Άρτα όπου διοίκηση και Κυπελλούχες Ελλάδας το “έκαψαν” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να αναφέρουμε ότι οι παίκτριες του Γιουνούς Οτσάλ θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν -και σήμερα- με τον κόσμο της ομάδας την ιστορική πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου

Οι «κιτρινόμαυρες» αναμένονται στις 16:00 στο «Απόστολος Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας για να γνωρίσουν την “αποθέωση” από τους φίλους της «Ένωσης», που θα συρρέουν από νωρίς στην περιοχή λόγω και της διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena (19:00).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις