Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η αντίπαλος στον ευρωπαϊκό τελικό και τα συγχαρητήρια – «Μάγκες, φέρτε μας την κούπα»

ΑΕΚ: Η αντίπαλος στον ευρωπαϊκό τελικό και τα συγχαρητήρια – «Μάγκες, φέρτε μας την κούπα»
Intime.gr

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό τελικό. Στον μεγάλο αγώνα του EHF Cup θα αντιμετωπίσει την σουηδική Ίσταντς. Συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Μια μεγάλη κιτρινόμαυρη επιτυχία, μέχρι… την επόμενη! Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη, 31-31 με την Γκορένιε Βελένιε, στη Σλοβενία, στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του European Cup και προκρίθηκε στον διπλό τελικό, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με 31-29.

Αντίπαλος της στους τελικούς που θα γίνουν στις 15 και 22 Μαΐου η Ίσταντς. Η σουηδική ομάδα -αν και είχε ηττηθεί με 26-24 στο ματς της Κύπρου- επικράτησε εντός έδρας 26-22 της Ανόρθωσης και εξασφάλισε την πρόκρισή τους στους τελικούς του EHF Cup.

Click4more: ΑΕΚ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στον τελικό του European Cup

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ προκρίνεται σε ευρωπαϊκό τελικό. Το 2018, η ΑΕΚ είχε απωλέσει το τρόπαιο από την Ποτάισα Τούρντα. 

ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσαν να συγχαρούν την επιτυχία της ομάδας με ποσταρίσματα στα social media, με την Ερασιτεχνική να σχολιάζει: «Ένας σύλλογος, μια οικογένεια».

«Στους τελικούς του EHF European Cup στο χάντμπολ η ΑΕΚάρα! Συγχαρητήρια μάγκες, μαζί σας για την ευρω-κούπα!» ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Τιμή και δόξα στους Μάγκες, για την πρόκριση σε ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, στον Τελικό του EHF European Cup.  Φέρτε μας την Κούπα!» τόνισε από μεριάς της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις