Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η διορία σε Λε Ταλέκ και η βελτιωμένη πρόταση για Αραούχο

ΑΕΚ: Η διορία σε Λε Ταλέκ και η βελτιωμένη πρόταση για Αραούχο
ΑΠΕ

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες της στο μετεγγραφικό μέτωπο, προκειμένου να “δυναμώσει” το ρόστερ της με τους Λε Ταλέκ και Αραούχο.

Προσπαθεί να τελειώσει τις υποθέσεις που “ψήνει” εδώ και αρκετές ημέρες. Η ΑΕΚ θέλει να κάνει δικούς της τους Νταμιάν Λε Ταλέκ και Σέρχιο Αραούχο και εντείνει τις σχετικές προσπάθειες.

Η Ένωση έχει καταθέσει στον Γάλλο αμυντικό μέσο πρόταση για 2+1 χρόνια με αποδοχές της τάξεως των 800.000 ευρώ. Ο 31χρονος παίκτης δεν έχει δεχθεί καλύτερη κρούση, ωστόσο καθυστερεί να απαντήσει καθώς ελπίζει σε πρόταση από τη Ρωσία (έχει Ρωσίδα σύζυγο, ενώ και ο ίδιος είναι πολιτογραφημένος Ρώσος).

Έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία, η ΑΕΚ πιέζει την πλευρά του Λε Τάλεκ, μέσω και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που τον είχε στον Ερυθρό Αστέρα και του έχει δοθεί διορία να απαντήσει μέσα στην εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ τα έχει… βρει με τον Σέρχιο Αραούχο και προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία και με την Λας Πάλμας.

Σύμφωνα με τη “Livesport”, ο Αργεντινός επιθετικός κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την διοίκηση των Ισπανών και να… βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η Λας Πάλμας «κατέβασε» τις οικονομικές της απαιτήσεις στα 2 εκατ. ευρώ, στη στιγμή που η ΑΕΚ εμφανίζεται να “ανέβηκε” στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις