Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η «επένδυση» με τον αδερφό του Λιβάι Γκαρσία και οι «σειρήνες» για Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Η «επένδυση» με τον αδερφό του Λιβάι Γκαρσία και οι «σειρήνες» για Ολιβέιρα
Intime.gr

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται να κάνει δικό της τον 20χρονο αδερφό του Λιβάι Γκαρσία – Ομάδα από το Κατάρ δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Νέλσον Ολιβέϊρα.

Την απόκτηση του μικρού αδερφού του Λιβάι Γκαρσία φέρεται να είναι στα πλάνα της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 20χρονος Τζούντα Γκαρσία φαίνεται πως είναι μια περίπτωση παίκτη που ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους». Ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2000 και αγωνίζεται ως κεντρικός αλλά και επιτελικός χαφ.

Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στη Νερόκα, που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Ινδίας. Ο Τζούντα Γκαρσία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της αμερικανικής ζώνης. Είναι ήδη 4 φορές διεθνής με την Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάκο ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του, έχοντας ηγετικό ρόλο.

γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2000, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αλλά και επιτελικός χαφ. Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάκο ανήκουν στη Νερόκα, που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Ινδίας. Ο Τζούντα Γκαρσία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της αμερικανικής ζώνης. Ο 20χρονος είναι ήδη 4 φορές διεθνής με την Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάκο ενώ έχει αγωνιστεί με ηγετικό ρόλο σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του..

Την ίδια στιγμή, η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα, να έχει κάνει κρούση στον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανάρτηση στο twitter, ο σύλλογος του Κατάρ, έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ κατόπιν εντολής του προπονητή της ομάδας, Λοράν Μπλαν. Το συμβόλαιο του έμπειρου φορ με την Ένωση λήγει στο τέλος της σεζόν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις