Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η ιταλική «σφήνα» για Ζούμπερ και η «κιτρινόμαυρη» αισιοδοξία

ΑΕΚ: Η ιταλική «σφήνα» για Ζούμπερ και η «κιτρινόμαυρη» αισιοδοξία
ΑΠΕ

Το ενδιαφέρον ιταλικής ομάδας για τον Στίβεν Ζούμπερ ήταν αυτό που… κινητοποίησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους “έστειλε” στη Φρανκφούρτη, για να ολοκληρώσουν το deal με Άιντραχτ και παίκτη.

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου της ΑΕΚ βρίσκονται στην Φρανκφούρτη με σκοπό να «κλείσουν» το deal για τον Στίβεν Ζούμπερ.

Ένας ακόμα λόγος -όμως- που οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, φαίνεται πως ήταν το ενδιαφέρον που προέκυψε από ομάδα της Serie A. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, η Βενέτσια είναι η ομάδα που θέλει τον Ελβετό διεθνή μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, γράφτηκε πως η ομάδα της Serie A προσφέρει 3 εκατ. για την αγορά του Ζούμπερ. Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, πληροφορήθηκαν και για όσα γίνονταν με την πιθανότητα αποχώρησης του Κόστιτς, με αποτέλεσμα οι Κονέ και Παπαδημητρίου να πάρουν την απόφαση να ταξιδέψουν στη Φρανκφούρτη.

Οι κιτρινόμαυρες διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις