Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η πρώτη του Οφρυδόπουλου με ομιλία συσπείρωσης στους παίκτες

ΑΕΚ: Η πρώτη του Οφρυδόπουλου με ομιλία συσπείρωσης στους παίκτες
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντικατέστησε τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη σήμερα (1/3) και προσπαθώντας να τονώσει το ηθικό των παικτών με σχετική ομιλία.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρέθηκε από τη Β΄ στην Α΄ ομάδα της ΑΕΚ. Ο 48χρονος προπονητής κλήθηκε να βοηθήσει ως υπηρεσιακός στην άμεση ανάκαμψη της ομάδας, για τους εναπομείναντες 12 αγώνες έως το τέλος της σεζόν. Στις πρώτες του δηλώσεις την κάμερα της COSMOTE TV, παραμονή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ο χρόνος για εμάς είναι λίγος, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε το κάθε λεπτό. Είναι μεγάλη τιμή να αναλαμβάνεις την ΑΕΚ, αλλά τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, να εξασφαλίσουμε βεβαίως το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα αγωνίζεται με το στυλ που της ταιριάζει περισσότερο. Είμαι ο τελευταίος, σε σχέση με όσους έχουν ήδη αναφερθεί σε αυτό, που θα επαναλάβω ότι η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ».

Στην σημερινή προπόνηση, όπου έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρη Μελισσανίδης, ο οποίος κατέχει επίσημα μετά την έγκριση της ΕΑΑ το 80% της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Οφρυδόπουλος απευθύνθηκε στους παίκτες λέγοντας:

«Υπήρξαμε και εμείς ποδοσφαιριστές και ξέρουμε πως το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι: “βοηθάω τον εαυτό μου, βοηθάω τον συμπαίκτη μου, παίζω για τον διπλανό μου”» ενώ επίσης τόνισε λόγω και της παρουσίας του στην ΑΕΚ Β’: «Ανήκουμε στον ίδιο οργανισμό. Και ποιος προπονητής στη θέση μας δεν θα ήταν χαρούμενος. Η στιγμή δεν είναι χαρούμενη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις