Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η Σέλτικ που ανεβαίνει για Μπάρκα, η κρίσιμη εβδομάδα για Βράνιες και τα υπ’όψιν

ΑΕΚ: Η Σέλτικ που ανεβαίνει για Μπάρκα, η κρίσιμη εβδομάδα για Βράνιες και τα υπ’όψιν
ΦΩΤΟ intime

Σε κινητικότητα βρίσκονται τα μετεγγραφικά της ΑΕΚ καθώς την Ένωση απασχολούν αυτή την περίοδο μία ανανέωση, μία μεγάλη πρόταση, μία επικείμενη επιστροφή, ενώ υπάρχει και κάτι στα υπ’όψιν αναφορικά με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. 

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναμένεται να ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή από την ΑΕΚ, κλείνοντας ένα από τα πολλά ζητήματα που προκύπτουν μετεγγραφικά για την ομάδα αυτόν τον καιρό. Σήμερα (27/7) όπως έγινε γνωστό η Σέλτικ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην Ένωση για την απόκτηση του βασικού της τερματοφύλακα, Βασίλη Μπάρκα. 

Συγκεκριμένα από τα 3,5 εκατ, ευρώ οι Σκωτσέζοι ανέβηκαν στα 4,5 εκατ., πλησιάζοντας τα 7 που ζήτησε εξ’αρχής η ΑΕΚ για να τον παραχωρήσει. Το ποσό είναι φυσικά μεγάλο και οι άνθρωποι της Ένωσης φέρονται να το σκέφτονται, αφού και ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους “Καθολικούς” και η προοπτική να αγωνιστείσ το Champions League τον ενθουσιάζει. 

Ενδεχόμενη αποχώρησή του βέβαια ίσως σημάνει ότι η ΑΕΚ θα βγει στην αγορά για τερματοφύλακα, αφού παραμένει άγνωστο αν θα εμπιστευτεί τη θέση στον Τσιντώτα. 

Την ίδια στιγμή υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ διοίκησης και Μάσιμο Καρέρα για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα. Ο Βόσνιος στόπερ, που φημολογείται ότι βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Ένωση -με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 600.000 ευρώ- επιθυμεί φυσικά και ο ίδιος να επιστρέψει, αλλά πρώτα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή” τομή και να αποδεσμευτεί από την Άντερλεχτ, με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι κρίσιμη πάνω στο ζήτημα αυτό. 

Τέλος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, δεν σταματά να κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις, έχοντας ψηλά στη λίστα του τον Κρίστιαν Ντ’Ούρσο, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 23χρονος επιτελικός χαφ, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα, αγωνίστηκε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Τσιταντέλα, ενώ έχει κάνει ακόμα περάσματα από Λατίνα, Κάρπι και Άσκολι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις