Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η θέση της ΠΑΕ για τον Ντι Φραντσέσκο

ΑΕΚ: Η θέση της ΠΑΕ για τον Ντι Φραντσέσκο

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν, με τα σενάρια για τον επόμενο τεχνικό της Ένωσης να φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες.

Μετά τον Ρούντι Γκαρσία, στο προσκήνιο ήρθε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Τα σενάρια για επαφές με τον παλιό παίκτη της Ρόμα έχουν βάση, ωστόσο η ΑΕΚ επιδιώκει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους στο θέμα του προπονητή.

Ο Ντι Φραντσέσκο είχε πολύ καλές σεζόν στην Σασουόλο (2012-2017) και τη Ρόμα (2017-2019), αλλά η καριέρα του είχε πτωτική πορεία την τελευταία διετία σε Κάλιαρι και Βερόνα.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση της ΠΑΕ, «η ΑΕΚ έχει εξετάσει και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή απόφαση, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα επιλογών που εξετάζονται. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία διαδικασία ονοματολογίας μέχρι να υπάρξει κάτι σοβαρό και προχωρημένο προκειμένου να ενημερώσουμε υπεύθυνα».

Άλλωστε, υπάρχει μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα που επηρεάζει την απόφαση οποιουδήποτε σοβαρού προπονητή. Θα παίζει η ΑΕΚ στην Ευρώπη τον προσεχή Ιούλιο; Όταν το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί σε μερικές εβδομάδες, στο τέλος των πλέι οφ της Super League, τότε θα γίνουν και οι αποφασιστικές επαφές για το νέο προπονητή, που θα έχει την τιμή να κοουτσάρει την ομάδα στον πρώτο αγώνα της στην «Αγιά Σοφιά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις