Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ και Γαλανόπουλος συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2024

ΑΕΚ και Γαλανόπουλος συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2024

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φοράει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση κι είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με την ομάδα του Αλμέιδα.

Ο Γαλανόπουλος θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά μέχρι τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα της ΑΕΚ Β’, μέχρι να επιστρέψει η ομάδα από την Ολλανδία και να ενσωματωθεί σ’ αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Κώστα Γαλανόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο, ενώ τη σεζόν 2017-18 έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά.

Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 134 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές και βγάζοντας δύο ασίστ.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Είναι ώρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις