Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα δώσουν πέντε ματς ως το τέλος της φετινής σεζόν

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα δώσουν πέντε ματς ως το τέλος της φετινής σεζόν
Intime.gr

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα… μονομαχήσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τις προκρίσεις που εξασφάλισαν την Τρίτη (25.01) και ετοιμάζονται για μια περίοδο που θα… συναντηθούν συνολικά πέντε φορές!

Σύμφωνα με το καλεντάρι της ΕΠΟ, οι πρώτοι ημιτελικοί μετακξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα γίνουν 7-9 Φεβρουαρίου. Οι ρεβάνς θα γίνουν 28 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου. Οι δυο ομάδες όμως θα έχουν κι άλλες “μάχες” μέσα στη σεζόν!

Η… συνέχεια θα δοθεί στο φινάλε του δεύτερου γύρου της Super League, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει για πρώτο φορά στην έδρα της ΑΕΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν στην “OPAP Arena” το σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου.

Φυσικά, λόγω της βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων στη Super League, θα ακολουθήσουν άλλες δύο αναμετρήσεις, μία στη Νέα Φιλαδέλφεια και μία στο Φάληρο για τα play offs. Αυτό σημαίνει πως ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν σε άλλα πέντε ματς, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι στο Ολυμπιακού – ΑΕΚ του πρώτου γύρου της Super League, οι δυο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0.

Η… παράδοση σε ημιτελικά Κυπέλλου

Αυτή θα είναι η 12η φορά που ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνολικά, η Ένωση πήρε την πρόκριση στις έξι από τις συναντήσεις τους, ενώ οι Πειραιώτες πανηγύρισαν σε πέντε από αυτές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις