Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ και στην Αμερική, η σημαντική δωρεά στο μουσείο της Ένωσης

ΑΕΚ και στην Αμερική, η σημαντική δωρεά στο μουσείο της Ένωσης

Οι δωρεές για το μουσείο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν σταματούν. 

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ενημέρωσε ότι η νέα σημαντική δωρεά προέρχεται από τα παιδιά του AEK Fan Club of USA. Η δωρεά αυτή έγινε συγκεκριμένα από τον Γιάννη Γιωτίτσα, ο οποίος είναι στο κλαμπ της ομάδας στην Αστόρια εδώ και 33 χρόνια.

Ο φίλος της ΑΕΚ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να παραδώσει σπάνιες υπογεγραμμένες φανέλες, συνοδευόμενος από τους Στέλιο Σεραφείδη και Ηλία Ατματσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ:

ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Αμερική!
👉Μία ακόμα μεγάλη δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα με ισχυρό συμβολισμό, αφού προέρχεται από τα παιδιά του AEK Fan Club of USA!
👉Η δωρεά έγινε μέσω του Γιάννη Γιωτίτσα, που υπηρετεί το ιστορικό club στην Αστόρια των ΗΠΑ εδώ και 33 χρόνια και ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τους Στέλιο Σεραφείδη και Ηλία Ατματσίδη και παρέδωσε σπάνιες και μάλιστα υπογεγραμμένες φανέλες που είχαν προσφέρει στο club μεγάλες μορφές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.
👉Με αυτές τις φανέλες, μάλιστα, πριν πάρουν το δρόμο της… επιστροφής, φωτογραφήθηκαν μέσα στα γραφεία του συνδεσμου και τα παιδιά που καθημερινά δίνουν την ψυχή τους για την ιδέα της ΑΕΚ στην άλλη όχθη του Ατλαντικού!
Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί θερμά τα παιδιά στην ξενιτιά!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις