Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Καμπανάκι» από Καρέρα ενόψει Βόλου

ΑΕΚ: «Καμπανάκι» από Καρέρα ενόψει Βόλου
Intime.gr

Φοβάται μην αποδειχθεί ματς – παγίδα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Δευτέρα τον Βόλο στη Ριζούπολη (21.12.2020 / 19:30) με τον Μάσιμο Καρέρα να χαρακτηρίζει “επικίνδυνη” την ομάδα της Μαγνησίας.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Μάσιμο Καρέρα σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο χρόνο που έχει μπροστά της η ομάδα, για να… διορθωθεί και να δείξει μεγαλύτερη βελτίωση και τόνισε πως οι παίκτες ου θα πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι κόντρα στον Βόλο.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Από άποψη χαρακτήρα θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Δείξαμε μαχητικότητα και την απαιτούμενη αγωνιστικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα. Κάναμε πολλά λάθη, στις πάσες κυρίως και εκεί πρέπει να δουλέψουμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας και για όσα έχει περάσει η ομάδα με τον κορονοϊό: «Δυστυχώς αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη. Ολες οι ομάδες που παίζουν σε διεθνές επίπεδο έχουν πολλά διαδοχικά παιχνίδια. Αυτό ισχύει και για όλους. Δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η συνθήκη αλλά μάθαμε μέσα από αυτήν την εμπειρία τα λάθη που πρέπει να βελτιώσουμε κι έχουμε τον δρόμο μπροστά μας για να το κάνουμε».

Για τον χρόνο που θα έχει να διορθώσει τις ατέλειες της ομάδας: «Ο σημαντικότερος χρόνος θα είναι η διακοπή των Χριστουγέννων που θα έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε γιατί όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πάλι θα έχουμε διαδοχικά παιχνίδια. Δεν θα παίζουμε στο Europa League, αλλά θα δίνουμε ματς σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Αρα ουσιαστικά αυτή η εβδομάδα είναι αυτή που θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά».

Για την ευκαιρία του Τάνκοβιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Ηταν άτυχος δυστυχώς γιατί η μπάλα ακουμπάει σε έναν αμυντικό και μετά αλλάζει πορεία και έτσι δεν κατάφερε να σκοράρει. Το σημαντικό όμως είναι ότι είχαμε ευκαιρίες στον αγώνα, ισοφαρίσαμε, παίξαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για το ματς με τον Βόλο: «Θεωρώ πως είναι ένας πολύ επικίνδυνος αγώνας, ειδικά αφού μετά θα υπάρχει η διακοπή των Χριστουγέννων. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι μια καλή ομάδα με πολύ γρήγορους παίκτες και μπορεί να είναι μια παγίδα. Από σήμερα θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως είναι ένα δύσκολο ματς και πως θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το αν δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους: «Εχουμε ακόμα μια προπόνηση, θα δούμε πως θα πάει και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις