Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Καρέρα: “Δική μου η ευθύνη για το Κύπελλο”

ΑΕΚ – Καρέρα: “Δική μου η ευθύνη για το Κύπελλο”

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, τις μεταγραφές αλλά και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Αγρίνιο.

Ο προπονητής της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Αφήνουμε πίσω το Κυπελλο, δεν είχαμε την κατάλληλη αγωνιστικότητα. Είναι σύνηθες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να υπάρχει κριτική. Είναι όλα αποδεκτά, εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς».

Ο Καρέρα απάντησε για τις πολλές χαμένες στατικές φάσεις ότι οφειλόταν στο γεγονός πως: «Τα είχαμε προετοιμάσει όλα πολύ καλά, αλλά στη διάρκεια του αγώνα δεν μας βγήκαν».

«Να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε», δήλωσε σε ερώτηση για τις φιλοδοξίες του τη νέα σεζόν, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ λέγοντας επίσης για το αν περιμένει κάτι ακόμα: «Θα το συζητήσω με τον Ίλια Ίβιτς και αν υπάρχει κάτι για να βελτιώσουμε το ρόστερ θα το κάνουμε».

Ο Λιβάι Γκαρσία δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή όπως είπε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Παναιτωλικό: «Δύσκολο ματς, είδα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είναι μια οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και αγωνιστικά καλά για να κερδίσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις