Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Κέρινα ομοιώματα του Μπάρλου και του Νεστορίδη στο μουσείο ιστορίας της Ένωσης! (pics)

ΑΕΚ: Κέρινα ομοιώματα του Μπάρλου και του Νεστορίδη στο μουσείο ιστορίας της Ένωσης! (pics)

Η ΑΕΚ με ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε τους φιλάθλους πως τα κέρινα ομοιώματα μεγάλων μορφών της ιστορίας τους που θα τοποθετηθούν στο μουσείο της ομάδας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, αποκαλύπτοντας αυτό του “θρυλικού” διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, Λουκά Μπάρλου, αλλά και του Κώστα Νεστορίδη.

Τα κέρινα ομοιώματα που θα τοποθετηθούν στο νέο μουσείο ιστορίας της ομάδας που θα υπάρχει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχουν μπει στη φάση της ολοκλήρωσής τους, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να προχωράει σε σχετική ανάρτηση στα social media, παρουσιάζοντας φωτογραφίες του Λουκά Μπάρλου αλλά και του ομοιώματος του μεγάλου άσου του παρελθόντος, Κώστα Νεστορίδη με τη φανέλα της ομάδας.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Η ιστορία μας θα μείνει για πάντα ζωντανή!
Oι μεγάλες μορφές, που σημάδεψαν αυτόν τον πρώτο αιώνα της μεγάλης διαδρομής, θα είναι για πάντα εδώ! Ανάμεσά μας! Στο μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και στο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού, στο νέο μας γήπεδο! Με τη μορφή του μεγάλου Λουκά Μπάρλου να δεσπόζει για πάντα για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Η κατασκευή των κέρινων ομοιωμάτων των μεγάλων μορφών, όχι μόνο ποδοσφαιρικών, της κιτρινόμαυρης ιστορίας βρίσκεται στην τελική φάση της υπέροχης δημιουργίας!”

Η ιστορία μας θα μείνει για πάντα ζωντανή! Oι μεγάλες μορφές, που σημάδεψαν αυτόν τον πρώτο αιώνα της μεγάλης…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 26. September 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις