Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0: Τα νιάτα της Ένωσης σφράγισαν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0: Τα νιάτα της Ένωσης σφράγισαν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας
Intime.gr

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 την Κηφισιά στην “OPAP Arena” και με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρθενικό γκολ από Μουστακόπουλο στην Ένωση – Πρώτο επαγγελματικό γκολ του Ραντόνια – Μπήκε και σκόραρε ο Μαχαίρας – Από το Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου θα προκύψει ο αντίπαλός της.

Μια ημέρα μετά την επέκταση του συμβολαίου του Ματίας Αλμέιδα μέχρι το 2028, η ΑΕΚ αγωνίστηκε με αλλαγμένη ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά, την νίκησε άνετα με 3-0 στην “OPAP Arena” και -έχοντας το 2-0 του πρώτου ματς για “προίκα”- πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Αργεντινό τεχνικό να”αποθεώνεται” στα τελευταία λεπτά.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου. Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε χρόνο σε παίκτες που έχουν πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής φέτος και κυρίως οι δύο σκόρερ, που προέρχονται από τη β΄ ομάδα του συλλόγου.

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος στο 27΄ με αριστερή «οβίδα» από απόσταση 25-30 μέτρων άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 «έγραψε» ο Βεντάντ Ραντόνια με πλασέ από κοντά μετά από παράλληλη σέντρα του Λάζαρου Ρότα.

Στο 83΄ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε από κοντά ο Θεοδόσης Μαχαίρας μετά από γύρισμα του Πινέδα, ο οποίος αγωνίστηκε εξ ανάγκης ως δεξιός μπακ λόγω τραυματισμού του Ραντόνια (και μετατόπισης του Ρότα στο αριστερό άκρο της άμυνας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις