Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Κιτρινόμαυρη Τετάρτη!” Το μήνυμα της ΠΑΕ για ποδόσφαιρο και μπάσκετ (pic)

ΑΕΚ: “Κιτρινόμαυρη Τετάρτη!” Το μήνυμα της ΠΑΕ για ποδόσφαιρο και μπάσκετ (pic)
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δίνει αύριο Τετάρτη (04/03) δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να κάνει κάλεσμα στους οπαδούς της να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να συμπαρασταθούν και στις δύο ομάδες.

Κι αυτό γιατί μετά τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Άρη, ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Basketball Champions League, κόντρα στη γερμανική Βόννη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Η αγωνιστική σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία!

Πρώτα ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Αρη, αύριο Τετάρτη 4 Μαρτίου (18.30), και στη συνέχεια τα πλέι οφ!

Επιστρέφουμε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και στηρίζουμε την ομάδα μας για την πέμπτη σερί πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!

Η προπώληση των εισιτηρίων από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» έχει ήδη ξεκινήσει από τις 10 το πρωί έως τις 17:00

Αύριο Τετάρτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 20’ μετά την έναρξη του αγώνα

Ταυτόχρονα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας με ένα κλικ στην επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο αλλά και μέσω των καταστημάτων PUBLIC

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας εκμεταλλευόμενοι όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες αλλά και τη δυνατότητα αγοράς παιδικού εισιτηρίου!

Δεν ξεχνάμε ότι τρεις ώρες αργότερα, στις 21.30, κόντρα στη Βόννη η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ δίνει τον πρώτο της αγώνα για την πρόκριση στους 8 του Basketball Champions League στο κλειστό του ΟΑΚΑ!

Αυτή η Τετάρτη θα είναι κιτρινόμαυρη!
Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ”

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1234770849993023493

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις