Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Κιτρινόμαυρος” ο Νεντελτσιάρου! Στο… προσκήνιο Τάνκοβιτς και Ντεσπόντοφ (pic)

ΑΕΚ: “Κιτρινόμαυρος” ο Νεντελτσιάρου! Στο… προσκήνιο Τάνκοβιτς και Ντεσπόντοφ (pic)

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου. Μετεγγραφική κινητικότητα μετά και το διαφαινόμενο “διαζύγιο” με Ενομπακάρε, αλλά και την πολύμηνη απουσία-λόγω τραυματισμού- του Γκαρσία.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου. Ο 24χρονος Ρουμάνος αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στους “κιτρινόμαυρους” και ανακοινώθηκε.

ΑΕΚ: Στην έξοδο ο Ενομπακάρε – Ο λόγος που λύνεται το συμβόλαιο του

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχυθεί στα εξτρέμ, μετά τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία αλλά και το διαφαινόμενο “διαζύγιο” με τον Ενομπακάρε.

Ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως έχει στο “στόχαστρο” του τη… γνωστή περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, αλλά και αυτή του Κίριλ Ντεσπότοβιτς.

Ο Τάνκοβιτς έχει απασχολήσει έντονα στο πρόσφατο παρελθόν τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Σουηδός ανανέωσε για 2,5 χρόνια το συμβόλαιό του με τη Χάμαρμπι. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, που τον αφήνει… ελεύθερο, στην περίπτωση που θέλει να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Στο… κάδρο υπάρχει και η περίπτωση του Κίριλ Ντεσπότοβιτς της Κάλιαρι (συζητείται ο δανεισμός του).

Η ανακοίνωση της Ένωσης για τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αγορά του Ιονούτς Νεντελτσιάρου από την ρωσική FC Ufa. Ο διεθνής Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1996, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Σε ηλικία επτά ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών της Ντιναμό Βουκουρεστίου και δέκα χρόνια αργότερα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Στην τετραετία που ακολούθησε πραγματοποίησε συνολικά 111 εμφανίσεις, σκοράροντας 6 γκολ και έχοντας μια ασίστ.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2018 «μετακόμισε» στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της FC Ufa, με την οποία έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 75 ματς, σκοράροντας μια φορά. Παράλληλα, ο 24χρονος στόπερ έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρουμανίας και από το 2018 είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών, έχοντας έως τώρα 11 συμμετοχές.

Ιονούτς, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιήσεις όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα!”

Αμέσως μετά τις… υπογραφές, ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης στο ΑΕΚ TV.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ένα βήμα μπροστά για εμένα. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας.

Γνωρίζω για τους οπαδούς μας, είναι απίστευτοι. Ίσως οι καλύτεροι στην Ευρώπη και λόγω αυτού θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ, προκειμένου να τους ικανοποιήσω.

Θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια με την ΑΕΚ, φυσικά. Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ, να παλέψω για τρόπαια, όπως επίσης να παίξω στο Europa League, να κάνουμε κάτι καλό, να περάσουμε και να παίζουμε συνεχώς στο Europa και το Champions League.

Είμαι έτοιμος να παίξω. Έπαιξα με την προηγούμενη ομάδα μου όλα τα ματς, είμαι έτοιμος να παίξω, όμως τώρα εξαρτάται από τον προπονητή πότε θα αποφασίσει να παίξω.

(Οι οπαδοί) πρέπει να είναι κοντά μας όπως πάντα, όμως το ξέρουν ήδη αυτό, είναι απίστευτοι και στηρίζουν την ομάδα άνευ όρων», τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις